Koreja e Veriut mesazh drejtuar Amerikës: “Krijoni një erë të keqe në çdo hap!”

Koreja e Veriut mesazh drejtuar Amerikës: “Krijoni një erë të keqe në çdo hap!”

Motra e Kim Jong-Un ka paralajmëruar pr1shjen e marrëveshjes paqës0re pak para zhvillimit të turit të Sekretarit të Shtetit të SHBA-ve, Antony Blinken dhe Sekretarit të Mbrojtjes Lloyd Austin.

Motra e Kim tha se do të pr1shë marrëveshjen paqës0re ushtarake të vendosur me Suelin dhe Partinë e Punës të caktuar për dialogun ndër-korean. Ky është mesazhi i parë i dhënë nga Koreja e Veriut që pas ardhjes së qeverisë Biden në pushtet.

Kim Jong-Un paralajmëroi administratën e re të Biden të mos merret me veprime të tilla a rmiqësore, duke thënë se më mirë të mos bënte veprime të tilla sepse përndryshe do të ndalonte së bëri një gjumë të mirë.