Koreja Veriore dje lëshoi dy raketa, tani vjen kundërpërgjigja nga Amerika

Koreja Veriore dje lëshoi dy raketa, tani vjen kundërpërgjigja nga Amerika

Shtetet e Bashkuara d ënuan lëshimin e r aketave balistike nga Koreja e Veriut, duke thënë se ato shkelin rezolutat e shumta të Këshillit të Sigurimit të OKB-së dhe se “këcrënojnë rajonin dhe komunitetin e gjerë ndërkombëtar”.

Deklarata e Departamentit të Shtetit erdhi pasi Koreja e Veriut tha se, më 25 mars, ka lëshuar “një p redhë taktike të tipit të ri, të zhvilluar rishtas”. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE