Kryeministri grek, Mitsotakis: “Jemi në fillimin e fundit të pandemisë”

Kryeministri grek, Mitsotakis: “Jemi në fillimin e fundit të pandemisë”

Kryeministri grek, Kyriakos Mitsotakis përmes një deklarate iu referua murit të imunitetit që po ndërtohet kundër k0ronavirusit të ri me anë të procesit të vaksinimit duke theksuar se kjo ishte veçanërisht e rëndësishme për të lënë pas këtë aventurë.

“Po filloj me lajmet e mira: vaksinat po provojnë të jenë të sigurta dhe efektive. Në vendin tonë, procesi po vazhdon në një mënyrë të organizuar dhe më të shpejtë se në shumicën e vendeve europiane. Kjo është arsyeja pse gjithnjë e më shumë bashkëqytetarë tanë u besojnë atyre”, shtoi Mitsotakis. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE