Kryeministri izraelit, Netanyahu: “Nuk pendohem që mbështeta Donald Trump!”

Kryeministri izraelit, Netanyahu: “Nuk pendohem që mbështeta Donald Trump!”

Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu, nuk u pendua që përqafoi politikat e ish presidentit amerikan Donald Trump dhe doli jo i breng0sur për tensi0ne me administratën e presidentin Joe Biden. Netanyahu që në dukje kishte mbështetur garuesin e gabuar, ai mbrojti afërsinë e tij me Donald Trump dhe shtoi se nuk pendohet në intervistën e tij për The Jerusalem Post.

“Unë mendoj se ajo që ai bëri, pranimi i Golan nën sovranitetin izraelit, pranimin e Jerusalemit si kryeqyteti i Izraelit, bartjen e ambasadës aty, largimi nga marrëveshja e rrez1kshme me Iranin, unë mendoj se këto janë gjëra shumë të mira, dhe natyrisht, unë i përqafova, pasi kjo është politika ime” – tha ai.