Kryeministri maqedonas: “Vdekja e aktorit të talentuar shqiptar është tronditëse!”

Kryeministri maqedonas: “Vdekja e aktorit të talentuar shqiptar është tronditëse!”

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev ka shkruar për v dekjen e aktorit të njohur shqiptar, Luran Ahmetit, raporton Gazeta Express. Ai përmes një postimi në Facebook ka thënë se v dekja e Luranit la pas gjurmë të thella në skenën e teatrit.

“Lajmi për v dekjen e një prej aktorëve më të talentuar të Teatrit Shqiptar Luran Ahmeti është thellësisht sh qetësues. Luran u largua, por la pas gjurmët e thella në skenën e teatrit dhe personazhet për t’u kujtuar në më shumë projekte të huaja filmike dhe televizive”, ka shkruar Zaev.