Ky është fjalimi i fuqishëm i kryeministrit izraelit për Kosovën gjatë vitit 1999

Ky është fjalimi i fuqishëm i kryeministrit izraelit për Kosovën gjatë vitit 1999

Kombi izraelit dhe kryeministri Benjamin Netanyahu, ka njohur shtetin e Kosovës, por ky i fundit që në vitin 1999 ka përkrahur publikisht popullin e Kosovës.

Në ditët me të vështira të popullit të Kosovës, kryeministri i tanishëm i Izraelit kishte dalur publikisht në përkrahje të Kosovës dhe popullit të saj që ishte përndjekur e 3kzekutuar nga forcat serbe. Izraeli ishte ndër ato kombet që mbështeti popullin e Kosovës në momentet më dramatike. DEKLARATA E TIJ E PLOTE