Lajm i madh: “Arrijnë blindat nga Amerika për Policinë e Kosovës -URIME!”

Lajm i madh: “Arrijnë blindat nga Amerika për Policinë e Kosovës -URIME!”

Policia e Kosovës është furnizuar tashmë me autob lindë për tr azira. Në tenderin e hapur nga Policia e Kosovës, vlera e parashikuar e kontratës për furnizim me autob linde për tra zira ishte 1 milion e 543 mijë e 260 euro.

Në bazë të tenderit të hapur ishte paraparë që Policia e Kosovës të furnizohet me 16 autob lindë për tra zira. Këta janë autob lindët e rinj të cilët sapo kanë ardhur nga Amerika dhe pritet ende funrizim.