Lëkundje të forta në Greqi: “Dalin pamjet e para nga tërmeti që tronditi grekët”

Lëkundje të forta në Greqi: “Dalin pamjet e para nga tërmeti që tronditi grekët”

Dalin pamjet e para nga tërmeti që tr0nditi Greqinë para pak minutash. Ashtu siç duket edhe në pamje lëkundja e tërmetit ishte e fortë dhe zgjati 15 sekonda.

Ende nuk ka raportime për d ëme të mëdha materiale apo njerëz të l ënduar. Shumë prej qytetarëve u larguan nga banesat e tyre dhe dolën në rrugë të panik0sur nga ky tërmet. VIDEO