Luajti në Hollywood dhe në shumë seriale turke, kjo është karriera e aktorit Luran Ahmeti që vdiq dje

Luajti në Hollywood dhe në shumë seriale turke, kjo është karriera e aktorit Luran Ahmeti që vdiq dje

Mbrëmë ka v dekur pas infektimit me C0vid-19, aktori i mirënjohur Luran Ahmeti, raporton Gazeta Express. Aktori nga Shkupi, përveç në trojet shqiptare, ishte i njohur edhe ndërkombëtarisht. Suksese pati në kinematografinë turke, duke luajtur edhe te seriali “Sulltani i Madhërishëm”.

Shqiptarët i tr0nditi dje lajmi për vdekjen e Luran Ahmetit. Aktori është ndarë nga jeta në moshën 46-vjeçare, si pasojë e infektimit me një variant të ri të k0ronavirusit. HISTORIA E PLOTE