Macron në siklet, francezët të pakënaqur nga puna e tij

Macron në siklet, francezët të pakënaqur nga puna e tij

Popullariteti i presidentit francez Emanuel Makron ka rënë për katër pikë dhe tani vetëm 37 për qind e francezëve janë të kënaqur me punën e tij, raporton korrespondenti i MIA-s.

Vetëm 37 për qind e francezëve kanë mendime të mira për punën e presidentit të tyre, krahasuar me 60 për qind që kanë mendime jo të mira (+ katër për qind), mund të shihet në sondazhin e fundit të Ifop për Zhurnal di dimansh. BURIMI LAJMIT