Maqedonasit në festë: “Shtyrja e regjistrimit të popullsisë është fitore!”

Maqedonasit në festë: “Shtyrja e regjistrimit të popullsisë është fitore!”

Sekretari për marrëdhënie ndërkombëtare i VMRO-DPMNE-së, Timço Mucunski theksoi se për TV Alfa është çështje kyçe mbajtja e regjistrimit kur do të ketë kushte, për të pasur një proces kredibil, përcjell Plusinfo.

“Kredibil do të jetë regjistrimi i popullsisë rezidente. Ajo që bëhet me diasporën është vetëm evidentim”, theksoi Mucunski.

Sipas tij, shtyrja e regjistrimit është fitore e qytetarëve dhe se pasi që panë se si ëstë situata dhe në çfarë ka0si është shteti kuptuan se pa dialog me partinë më të madhe nuk mund ti zgjidhin pr0blemet.