Me lot në sy / Gjermania i jep lamtumirën Angela Merkelit

Me lot në sy / Gjermania i jep lamtumirën Angela Merkelit

Gjermania i dha lamtumirën Angela Merkel me gjashtë minuta duartrokitje të vazhdueshme. Gjermanët e zgjodhën atë për t’i udhëhequr, dhe ajo udhëhoqi 80 milion gjermanë për 16 vite me aftësi, përkushtim dhe sinqeritet.

Gjatë këtyre 16 viteve të udhëheqjes dhe autoritetit të saj në vendin e saj, asnjë shkelje nuk u regjistrua kundër saj. Ajo nuk caktoi asnjë nga të afërmit e saj në qeverinë e saj. Ajo…VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE