Merkel ja bën të qartë Erdoganit: “Zgjidhja në Mesdhe, vetëm me ligj dhe dialog”

Merkel ja bën të qartë Erdoganit: “Zgjidhja në Mesdhe, vetëm me ligj dhe dialog”

“Vetëm përmes dialogut dhe mbi bazën e ligjit ndërkombëtar” mund të zgjidhen çështjet e diskutueshme në Mesdheun Lindor, tha Kancelarja Angela Merkel gjatë një telekonference më herët gjatë ditës me Presidentin turk Tayyip Erdogan.

Sipas një zëdhënësi të qeverisë gjermane, Stephen Seibert, çështjet rajonale u diskutuan gjithashtu gjatë telekonferencës, si dhe situata nga koronavirusi. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE