Mesazh për Edi Ramën? / Albin Kurti në Tiranë: “Qytetarët shqiptarë kanë nevojë për ndryshim”

Mesazh për Edi Ramën? / Albin Kurti në Tiranë: “Qytetarët shqiptarë kanë nevojë për ndryshim”

Nga Tirana, Albin Kurti dha mesazhin e tij se shqiptarët e Shqipërisë dhe ata të Kosovës kanë nevojë për ndryshim.

Nga Tirana, teksa u prezantuan kandidatët për deputetë të Vetëvendosjes për zgjedhjet e 25 prillit, Kurti vlerësoi kontributin e Boiken Abazit.

“Shqiptarët kanë nevojë për ndryshime, edhe në Kosovë, edhe në Shqipëri.” – u shpreh Kurti.