Mesazh për serbët?! / Në Mitrovicë do të ndërtohet baza ushtarake më e madhe e Ushtrisë së Kosovës

Mesazh për serbët?! / Në Mitrovicë do të ndërtohet baza ushtarake më e madhe e Ushtrisë së Kosovës

Kuvendi Komunal i Mitrovicës sot ka miratuar në mënyrë unanime propozim-vendimin për dhënien e pronës së komunës në shfrytëzim të FSK-së, për ndërtimin e bazës ushtarake në “Kodrën e Cërrnushës”.

Në mbledhjen e drejtuar nga kryesuesi i Kuvendit, Safet Kamberi, të pranishëm në këtë seancë ishin edhe zv. ministri i Ministrisë së Mbrojtjes, Enver Dugolli, zv. komandanti i Regjimentit i Tretë, Ilir Beqiri dhe nënkoloneli, Afrim Veseli. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE