Mihrije Braha godet politikanët: “Qysh të ju konvenon për vete ashtu e bëjnë!”

Mihrije Braha godet politikanët: “Qysh të ju konvenon për vete ashtu e bëjnë!”

Si mysafire në emisionin e mëngjesit #gjesi në T7, këngëtarja e njohur Mihrije Braha, ka shprehur një mll3f të madh ndaj qeverisë për masat kundër pandemise.

Për këtë situatë ajo ka reaguar edhe në rrjete sociale në fillimet e pandemisë në vendin tonë. Ajo u shpreh se është e zhgënjyer nga qeveria.

“Në momentin kur rrëzohet qeveria në kulmin e pandemisë e karantinës dhe si intereson populli, ky është një zhgënjim i madh. Nuk kam koment, nuk kam çka foli për këtë temë, qysh të ju konvenon vet e bëjnë”, u shpreh këngëtarja.