Ministri i jashtëm turk: “Turqia do të vazhdojë të mbrojë integritetin territorial të Sirisë!”

Ministri i jashtëm turk: “Turqia do të vazhdojë të mbrojë integritetin territorial të Sirisë!”

Ministri i Jashtëm i Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu tha se Turqia do të vazhdojë të mbrojë integritetin territorial të Sirisë, të mbrojë civilët dhe të luft0jë kundër organizatave terr0riste, raporton Anadolu Agency (AA).

Çavuşoğlu mbajti një fjalim në konferencën e përbashkët për media që u zhvillua pas mbledhjes së ministrave të Jashtëm në takimin trepalësh Turqi-Rusi-Katar në kryeqytetin e Katarit, Doha.