Ministri i mbrojtjes arabe viziton bazën ushtarake të Greqisë

Ministri i mbrojtjes arabe viziton bazën ushtarake të Greqisë

Ministri i Mbrojtjes i Arabisë Saudite vizitoi bazën ajrore në ishullin grek të Kretës të premten. Fayyadh Al-Ruwaili vizitoi bazën ajrore Suda në ishull në kuadër të stërvitjes së përbashkët ushtarake të quajtur “Falcon Eye-1”, sipas një deklarate nga Shtabi i Përgjithshëm grek.

Gjatë bisedimeve dypalëshe, Ruwaili dhe homologu i tij grek, Konstantinos Floros, diskutuan zhvillimet gjeopolitike, përdorimin e ndërsjellë të objekteve të trajnimit nga forcat e a rmatosura dhe kryerjen e stërvitjeve shumëkombëshe me vendet në rajon, thuhet në deklaratë.