Ministri izraelit: “Qeveria planifikon të marrë pjesë të Bregut Perëndimor”

Ministri izraelit: “Qeveria planifikon të marrë pjesë të Bregut Perëndimor”

Ministri izraelit i Çështjeve të Vendbanimeve, Tzachi Hanegbi, tha se qeveria izraelite synon të aneksojë pjesë të Bregut Perëndimor të okupuar.

“Nuk ka kuptim që gjysmë milionë njerëz që jetojnë në Judea dhe Samaria (Bregun Perëndimor) nuk mund të jetojnë sipas ligjit izraelit. Ne e bëmë atë në Lartësirat e Golanit dhe do ta bëjmë në Judea dhe Samaria“, tha Hanegbi në një intervistë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE