Ministri turk paralajmëron fuqishëm: “Grekët po na provokojnë, ne do t’ua prishim lojën”

Ministri turk paralajmëron fuqishëm: “Grekët po na provokojnë, ne do t’ua prishim lojën”

Mediat greke i kanë kushtuar sot një rëndësi deklaratës kryediplomatit turk Mevlut Çavushoglu, i cili ka akuzuar Greqinë se po prov0kon Turqinë.

Më tej ato shkruajnë se ministri turk ndërsa tenton të akuz0jë Athinën mbi pëplasjet në detin Egje, po tent0n në të njëjtën kohë të lidhë urat e bashkëpunimit mes Francës dhe Egjiptit.

“Kur të vijë koha, ne krijojmë një lojë dhe prishim lojën që ata po përpiqen të vendosin kundër nesh”, tha Ministri i Jashtëm turk në mënyrë prov0kuese, sipas korrespodentit të SKAI në Turqi, Manolis Kostidis.