Netanyahu: “Po bisedojmë me Turqinë në lidhje me gazin natyror!”

Netanyahu: “Po bisedojmë me Turqinë në lidhje me gazin natyror!”

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, theksoi se në lidhje me gazin natyror janë duke biseduar me Turqinë dhe se kjo është një gjë e mirë.

Gjatë fjalimit të tij për prezantimin e ministrave nga partia e tij, iu përgjigj pyetjes së ministres për Mbrojtjen e Mjedisit, Gila Gamliel, “Çka është duke ndodhur në lidhje me gazin?”.

“Përparojmë drejt gazit. Bisedojmë me Egjiptin, Qipron (Administrata greke qipriote). Bisedojmë me Greqinë. Bisedojmë me të gjitha vendet. Madje bisedojmë edhe me Turqinë dhe kjo është një gjë e mirë”, u përgjigj Netanyahu.