Ngjarje e çuditshme, hapet gropa 6 metra e thellë në këtë vend të njohur shqiptar

Ngjarje e çuditshme, hapet gropa 6 metra e thellë në këtë vend të njohur shqiptar

Një ngjarje e pazakontë është raportuar ditën e djeshme në Krongj, pranë Syrit të Kaltër. Nga fotot e shpërndara në rrjetet sociale shihet se është hapur një gropë me diametër 10 metër dhe me një thellësi 6.

Nuk janë të ditura arsyet se përse ka ndodhur ky fenomen, ndërsa kujtojmë se kushtet atmosferike ditën e fundit ka sjellë ulje të temperaturave dhe reshje shiu, të cilat nuk dihet nëse ka shkaktuar gropën e krijuar e cila është e mbushur edhe me ujë. Sakaq policia duket se ka vendosur edhe një perimetër për të mbajtur banorët larg zonës.