Nuk i mjaftuan 8 vite! / Edi Rama: “Na duhet mandati i tretë për të përfunduar punët!”

Nuk i mjaftuan 8 vite! / Edi Rama: “Na duhet mandati i tretë për të përfunduar punët!”

Rama ka dalë sërish sot në një prezantim të pazakontë për “Drejtësinë që Duam”. Nga studioja e madhe, ku është vetë moderator dhe i ftuar, Rama flet për mandatin e tretë. Ai ka thënë se i duhet ky mandat për të përfunduar punët e lëna përgysëm.

Pak e çuditshme ta dëgjosh, pasi ka 8 vite në qeveri dhe sërish ka punë përgjysëm. I njëjti premtim ishte edhe 4 vite më parë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE