Partitë shqiptare bashkë kundër kryeministrit maqedonas Zaevit – Ju lumtë!

Partitë shqiptare bashkë kundër kryeministrit maqedonas Zaevit – Ju lumtë!

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, ka shprehur gatishmëri për mbajtjen e një takimi të liderëve të partive parlamentare. Përveç partive në opozitë, ai tha se është i gatshëm të ulet edhe me partitë më të vogla të përfaqësuara në Kuvend për të tejkaluar të gjitha dallimet dhe mosmarrëveshjet.

Por qëllimi kryesor i një takimi të tillë, sipas kreut të Qeverisë së vendit fqinj, është zhbllokimi i Kuvendit që erdhi si pasojë e dorëzimit të mijëra amendamenteve nga partitë shqiptare në opozitë. Ai thotë se kjo situatë nuk mund të vazhdojë dhe mund të zgjidhet në dy mënyra, një prej të cilave është edhe takimi i liderëve. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE