Pas marrëveshjes midis Shqipërisë dhe Turqisë, reagon Arbana Xharra: “Ndihem e poshtëruar nga vendimi i Edi Ramës”

Pas marrëveshjes midis Shqipërisë dhe Turqisë, reagon Arbana Xharra: “Ndihem e poshtëruar nga vendimi i Edi Ramës”

Gazetarja Arbana Xharra, ka reaguar pas arritjes së marrëveshjes ndërmjet Shqipërisë dhe Turqisë, për bashkëpunim në fushën e arsimit.

Ajo ka a kuzuar kryeministrin shqiptar Edi Rama, se po e bën Shqipërinë “vilajet turk”, duke thënë se për historinë shqiptare, tani do të vendos ai që na përhdunoi për 6 shekuj. Xharra ka thënë se ndihet e p0shtëruar nga ky vendim i Ramës. DEKLARATA E SAJ E PLOTE