Pas Zvicrës, edhe ky shtet pritet që ta ndalojë burkën

Pas Zvicrës, edhe ky shtet pritet që ta ndalojë burkën

Një ministër i Sri-Lankës tha të shtunën se vendi i tij do ta ndalojë veshjen e burkave dhe do të mbyllë më shumë se një mijë shkolla islame.

Ministri për Siguri Publike, Sarath Weerasekera, në një konferencë për gazetarë tha se ka nënshkruar një dokument të premten për miratimin nga ana e kabinetit qeveritar për ndalimin e mbulimit të plotë të fytyrës që praktikohet nga disa gra myslimane me arsyetimin se ky vendim e mbron sigurinë kombëtare. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE