Politikani shqiptar vendos lule tek grupi maqedonas, që në vitet 99 ishin kundër UÇK-së

Politikani shqiptar vendos lule tek grupi maqedonas, që në vitet 99 ishin kundër UÇK-së

Me rastin e 40 vjetorit të formimit të njësisë speciale “Tigrat”, z/kryeministri Artan Grubi ka bë homazhe te përmendorja e “branitellave” maqedonas që kanë rene edhe në lutfën e vitit 2001 kundër UÇK-së. Grubi ka qenë pjesë e delegacionit qeveritar të udhehequr nga kryeministri Zaev, ministrja e mbrojtjes, Shekerinska dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Të përkujtojmë se njësiti ,,tigrat” në vitin 2001 në Fshatin Lubeten të Shkupit asakruan dhe v ranë civil,d0gjën shtëpi, kurse Johan Tarçullovski u gjykua në Hagë si kr1minel lutfe.