Presidenti turk, Erdogan, kërkon nga populli i tij të shesin stolitë – për këtë arsye!

Presidenti turk, Erdogan, kërkon nga populli i tij të shesin stolitë – për këtë arsye!

Duke drejtuar kongresin e partisë së tij të zhvilluar me një turmë të madhe pavarësisht pandemisë, presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdogan nxiti mbështetësit e tij të shesin arin dhe të riatdhesojnë investimet jashtë vendit për të shpëtuar monedhën kombëtare që po zhvlerësohet.

“I kërkoj shtetasve të mi të investojnë valutën e tyre të huaj dhe arin në institucionet financiare të ndryshme dhe t’i sjellin [këto asete] në ekonominë e vendit,” deklaroi Erdogan. DEKLARATA E TIJ E PLOTE