Publikohet lista e vendeve me fuqinë më të madhe ushtarake në botë

Publikohet lista e vendeve me fuqinë më të madhe ushtarake në botë

Ueb-faqja Global Firepower që nga viti 2006 publikon raportin vjetor dhe listën e vendeve më ushtrinë më të fuqishme – duke filluar nga ato më të forta e deri te ato më të dobëta.

Këtë vit, lista është publikuar muajin e kaluar, kurse të dhënat janë interesante për disa vende që çdo vit po ngritën në rang-listë – duke treguar se po investojnë shumë në fushën e mbrojtjes, transmeton Telegrafi. LISTA E USHTRIVE