Refuzoi të zbriste nga treni! / Shqiptari shan shqip dhe përleshet me policët gjermanë

Refuzoi të zbriste nga treni! / Shqiptari shan shqip dhe përleshet me policët gjermanë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një tren në Gjermani, ku pr0tagonist është bërë një 30-vjeçar kosovar. Ai kishte marrë marrë trenin nga Lohne në Osnabrück të Gjermanisë dhe mbërriti atje rreth orës 13:32. Dhe pikërisht në momentin kur ka përfunduar udhëtimi dhe treni do të shkonte për parkim, shqiptari nuk ka pranuar të zbresë.

Për këtë arsye u thirr një patrullë policie ndërsa ai po bëhej gjithnjë e më terpër agr3siv dhe po kundërsht0nte. Ai u shoqërua në stacionin federal të policisë me p ranga në duar për identifikim dhe gjatë rrugës ka filluar të shajë dhe 0fendojë policët. Por njëri nga efektivët e policisë kuptoi gjithçka pasi dinte shqip. Tashmë ndaj shqiptarit rëndon edhe akuza e fyrjes ndaj f0rcave policore.