Rusia: “Dëshirojmë kërkimfalje nga SHBA-ja, sepse Biden foli kundër Putinit!”

Rusia: “Dëshirojmë kërkimfalje nga SHBA-ja, sepse Biden foli kundër Putinit!”

Rusia dëshiron kërkimfalje nga Shtetet e Bashkuara pasi presidenti amerikan, Joe Biden, tha se Putini është rvasës dhe se mund të h akmerret kundër Uashingtonit, nëse një gjë e tillë nuk ndodh, tha të enjten një ligjvënës i lartë rus.

Në një intervistë të transmetuar një ditë më parë për televizionin ABC News, shefi i Shtëpisë së Bardhë tha “po”, kur u pyet nëse beson që presidenti rus është rvasës. Ai gjithashtu tha se Putini nuk ka shpirt dhe premtoi se homologu i tij do të p aguajë një çmim për ndë rhyrjen e pretenduar të Rusisë në zgjedhjet presidenciale të vitit të kaluar në ShBA, diçka që Kremlini e mohon.