Rusia: “Premtojmë hakmarrje ndaj SHBA-së dhe BE-së”

Rusia: “Premtojmë hakmarrje ndaj SHBA-së dhe BE-së”

Kremlini ka minimizuar ndikimin e sanksi0neve të vendosura nga Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Evropian ndaj politikanit të opozitës Alexei Navalny, por ka bërë të ditur se do të hakmerret duke vendosur masa reciproke.

Administrata e presidentit amerikan Joe Biden dhe BE vendosën sanksi0ne për të ndëshkuar Rusinë për atë që e përshkroi si përpjekjen e Moskës për të h3lmuar Navalny me një agjent nervor vitin e kaluar.