Sali Berisha del me paralajmërimin e fortë dhe alarmon qytetarët: “Duhet të ndalohet patjetër”

Sali Berisha del me paralajmërimin e fortë dhe alarmon qytetarët: “Duhet të ndalohet patjetër”

Pak momente më parë ish-Kryeministri i vendit, Sali Berisha ka dalë më një deklaratë të fortë sa i përket procesit të v aksinimit me dozat kineze. Ai tha se procesi i v aksinimit me këtë v aksinë duhet të ndalohet menjëherë për personat mbi moshën 60-vjeç.

Sipas Berishës, v aksina kineze shkakton p asoja tek këta persona dhe kjo është arsyeja përse ka patur shtim të numrit të v iktimave ditët e fundit. Sakaq, edhe OBSH ka dalë me një thirrje sa i përket kësaj kësaj v aksine duke thënë se ka mungesë të dhënash sa i përket grupmoshave të ndryshme.