Sali Berisha poston videon dhe paralajmëron ‘fundin tragjik’ të Edi Ramës

Sali Berisha poston videon dhe paralajmëron ‘fundin tragjik’ të Edi Ramës

Pak orë pas vizitës së kryeministrit Edi Rama në Elbasan, ish kryeministri Sali Berisha, përmes një videoje të publikuar në Facebook-un e tij, i rikthehet edhe një herë për plasjeve të Ditës së Verës.

Teksa citon personat e përfshirë në ngjarje, që sipas PD janë elementë kiminalë, Berisha shprehet se, kimi është shpresa e vetme për kreun e qeverisë. “Për kreun e Meduzës, kimi dhe lidhjet e tij me të janë shpresa e vetme! Por ka marrë fund!“, shkruan Berisha.