Serbi i mirënjohur befason me deklaratën e tij: “Kosova është Amerikane dhe Serbia nuk ka të drejta atje!”

Serbi i mirënjohur befason me deklaratën e tij: “Kosova është Amerikane dhe Serbia nuk ka të drejta atje!”

Korrespondenti afatgjatë i BBC dhe Al Jazeera, Slobodan Stupar, ishte mysafir në emisionin “Përshtypja e Javës”, ku shpjegoi se Kosova është Amerikane dhe se Serbia nuk ka të drejta atje.

Bosko Obradovic mezi shqiptoi një fjalë nëpër dhëmbë, ndërsa Dragan Djilas ishte në heshtje si i përmbytur.
– Askush nuk do të na pyesë për Kosovën. Amerikanët bënë një të veten, Millosheviçi bëri punën e tij për të qëndruar në pushtet.

Millosheviq humbi, atëherë dihet, fituesi merr gjithçka. Po të kishim fituar Millosheviçi, Kosova do të ishte e jona. Dhe tani kemi ardhur njëzet vjet pas asaj ngjarje dhe themi, “Epo, ne nuk do ta japim Kosovën”. Ajo u humb një herë e mirë në vitin 1389 – tha Slobodan Stupar.