Shefi i NATO-s, Stoltenberg, jep deklaratën e fuqishme: “Të ndalim ndikimin e Rusisë në Ballkan!”

Shefi i NATO-s, Stoltenberg, jep deklaratën e fuqishme: “Të ndalim ndikimin e Rusisë në Ballkan!”

Ministrat e Jashtëm të shteteve anëtare të NATO-s ranë dakord ta përforcojnë mbrojtjen nga s ulmet e Rusisë, përfshirë edhe tentimet ruse për të ndikuar në Ballkanin Perëndimor.

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg tha se NATO është vigjilente dhe e gatshme për t’iu kundër-përgjigjur s ulmeve të natyrave të ndryshme, bashkë me Bashkimin Evropian. Aleatët shprehën gatishmërinë për të kontribuuar në kontrollin e a rmëve nukleare. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE