Sheiku arab paguan 50 milion dollar dhe e ‘lan’ me diamante nusen 25-vjeçare (VIDEO)

Sheiku arab paguan 50 milion dollar dhe e ‘lan’ me diamante nusen 25-vjeçare (VIDEO)

50 milion dollarë për të marrë një nuse 25 vjeçare. Kështu ka ndodhur në Emiratet e Bashkuara, ku një sheik 65 vjeçar ka “blerë” nusen e tij me 50 milion dollar dhe dasma nuk ka munguar pa u bërë pjesë e medias.

Një karrocë e mbushur me dhurata për nusen dhe familjen e saj, u pa gjithashtu në vendin ku u bë dasma. Historitë rreth kësaj dasme janë bërë virale në internet. VIDEO