Shkrihet B.O.S. – këto janë forcat e reja elitë të Ushtrisë Shqiptare

Shkrihet B.O.S. – këto janë forcat e reja elitë të Ushtrisë Shqiptare

Regjimenti i Operacioneve Speciale është prezantuar si struktura më e re dhe më elitare e Forcave të A rmatosura të Republikës së Shqipërisë.

Regjimentinë fjalë u ngrit pas bashkimit të Batalionit të 0peracioneve Speciale dhe Forcave Komando, ndërsa komandanti i parë i tij u emërua kolonel Arben Zani. I pranishëm në ceremoni ishte ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, i cili shoqërohej nga shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, gjeneralmajor Bajram Begaj.