Shqiptarët paralajmërojnë Vuçiçin: “Ushtria e Kosovës do ua thyejë brinjët e kockat tuaja deri në Nish!”

Shqiptarët paralajmërojnë Vuçiçin: “Ushtria e Kosovës do ua thyejë brinjët e kockat tuaja deri në Nish!”

Profesori dhe njohësi i çështjeve politike, Sulejam Mehazi ka reaguar ndaj publikimit të Presidentit Serb Aleksandar Vuçiq në Instagram, ku harta e Kosovës shihet e mbuluar me flamurin e Serbisë. Mehazi e paralajmëroi Vuçiqin të ketë kujdes, pasi Ushtría e Kosovës do ua t hyejë brinjët e k0ckat deri në Nish e Shumadi!

“Nëse e do Kosovën brenda Serbisë urdhëro, jo me harta fëmijësh, nëse ta mban hyrë brenda Kosovës Vuçiq, vdíq koha juaj.

Postimi tij: KETU