Shqiptari Dritan Abazoviç, kërcënon serbët: “Gati të iki nga qeveria e Malit ë Zi!”

Shqiptari Dritan Abazoviç, kërcënon serbët: “Gati të iki nga qeveria e Malit ë Zi!”

Pëprlasja e fortë në Mal të Zi po afron një krizë qeveritare. Në kohën kur NATO dhe Perëndimi po akuz0n qeverinë serbe se në vend të antik0rrupsionit, po ja kthen vendin influencës ruse, ka ardhur një zhvillim shumë i fortë.

Deputetët e Partisë së Dritan Abazoviçit, “E Bardha në të Zezë”, koalicioni Ura i kanë dërguar një kërkesë parlamentit të Malit të Zi, ku bën të ditur se ky grup parlamentar nuk është i.. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE