Spiuni rus jep alarmin: “Putin ka gati listën e kundërshtarëve që do tua hekë qafën!”

Spiuni rus jep alarmin: “Putin ka gati listën e kundërshtarëve që do tua hekë qafën!”

Një oficer i Inteligjencës Ruse ka zbuluar se presidenti i Rusisë Vladimir Putin ka dhënë urdhër për të 3leminuar disa nga a rmiqtë e tij. Paralajmërimi i një fushate dekjeprurëse post-pandemike vjen nga spiuni rus, i cili më parë kishte paralajmëruar edhe v rasjen e mbetur në tentativë të ish-agjentit të dyfishtë rus, Sergei Skripal dhe vajzës së tij Yulia, të dy të h3lmuar me agjent nervor në Britani të Madhe.

Oficeri ka paralajmëruar se janë 6 persona që jetojnë në Britani të cilët janë në listë për t’u 3leminuar nga Putin. Në një letër drejtuar njërit prej shënjestrave të Putin, oficeri i shkruan se “ata janë jashtë për t’ju mbyllur gojën plotësisht. Merrni masat paraprake të ndryshoni shpejt vendbanimin tuaj, edhe nëse vetëm përkohësisht”. BURIMI LAJMIT