Tensionet SHBA-Rusi, Putin i dërgon mesazhin e fuqishëm Bidenit

Tensionet SHBA-Rusi, Putin i dërgon mesazhin e fuqishëm Bidenit

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin tha të enjten se ishte gati të zhvillonte bisedime publike në internet me Presidentin amerikan Joe Biden të premten ose të hënën.

Duke folur në televizionin shtetëror zoti Putin, tha se ai ishte i gatshëm të diskutonte rreth marrëdhënieve bilaterale me Shtetet e Bashkuara si dhe çështje të tjera të tilla si k0nfliktet rajonale. DEKLARATA E TIJ E PLOTE