“Tërmet” në Mesdhe, amerikanët gati t’i shesin grekëve avionin F-35

“Tërmet” në Mesdhe, amerikanët gati t’i shesin grekëve avionin F-35

Ambasadori amerikan në Athinë ka bërë një deklaratë të fortë sot gjatë stërvitjes së përbashkët mes forcave të SHBA-ve dhe atyre greke, ç’ka duket se ka shkaktuar shq3tësim të madh në Ankara.

Geoffrey Pyatt tha sot gjatë takimeve me gjeneralët grekë teksa kryhej stërvitja se amerikanët ishin të gatshëm që t’i shisnin Athinës avionët e avancuar F-35, “Ne jemi gati t’ua ofrojmë Greqisë avionët F-35 kurdo që ata të duan“, tha Pyatt sipas “Kathimerini“.