Turqia me sukses teston sistemin e mbrojtjes ajrore HISAR-O+

Turqia me sukses teston sistemin e mbrojtjes ajrore HISAR-O+

Presidenti i Departamentit të Industrisë së Mbrojtjes të Presidencës Turke, Ismail Demir, tha se sistemi i mbrojtjes ajrore me rreze të mesme HISAR-O + ishte testuar me sukses me një g0ditje të drejtpërdrejtë në lartësinë dhe distancën maksimale të shënj3strës. VIDEO

Sistemi i përmendur, që Turqia ka zhvilluar në kapacitetin e saj të brendshëm, do të përdoret në domenin e nevojave të Turqisë për mbrojtjen ajrore.