Turqia: “Ushtria turke mundë të hyjë në Athinë për 12 ditë”

Turqia: “Ushtria turke mundë të hyjë në Athinë për 12 ditë”

Një analist turk duke folur për mediat vendase ka thënë se Turqia ka kapacitete të mjaftueshme ushtarake për të hyrë në Athinë për 12 ditë.

“Nëse në çfarëdo lloj rasti F0rcat e A rmatosura greke marrin vendimin që të s ulm0jnë Republikën turke nga deti ose nga toka, nuk do ta kenë të mundur që të avancojnë as 6 kilometra pasi do të shkatërr0hen dhe zh duken.

Por nëse na i rrit0jnë, ne do të hyjmë në Selanik për 4 ditë dhe në Athinë për 12 ditë, duke i hyrë Greqisë nga lart poshtë”, tha analisti Hakan Bairaçi për CNN Turk.