Turqia prezanton “bishën” e re, ky është blindi që do përdoret për detyrat më të vështira

Turqia prezanton “bishën” e re, ky është blindi që do përdoret për detyrat më të vështira

Industria e mbrojtjes së Turqisë ka prodhuar versionin e përparuar të automjetit të blinduar “Cobra II”, i cili vlerësohet të jetë një automjet i blinduar rezistent ndaj minave, raporton Anadolu Agency (AA).

Ky është versioni i ri i automjetit të blinduar me lëvizje të të gjitha katër rrotave, i cili është prodhuar nga kompania turke “Otokar” për tetë vjet dhe përdoret në 15 vende.FOTOGRAFITE