Turqia teston me sukses sistemin e mbrojtjes ajrore me rreze të mesme

Turqia teston me sukses sistemin e mbrojtjes ajrore me rreze të mesme

Një zyrtar i lartë turk tha të martën se sistemi i mbrojtjes ajrore me rreze të mesme veprimi, “Hisar-O”, është testuar me sukses, duke e g0ditur cakun e vendosur.

“Do të donim ta shprehim mirënjohjen tonë për të gjitha palët që kontribuuan në këtë projekt, sidomos partnerët e projektit, Aselsan dhe Roketsan”, tha Ismail Demir, shef i Autoritetit të Industrive të Mbrojtjes. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE