Ushtria e NATO-s rrethon bregdetin e Turqisë, çfarë po ndodh?!

Ushtria e NATO-s rrethon bregdetin e Turqisë, çfarë po ndodh?!

Në një shfaqje të bashkëpunimit ushtarak në Mesdheun Lindor, Qipro mori pjesë në manovra të përbashkëta me marinën e Izraelit, Greqinë, SHBA-në dhe Francën, duke praktikuar lutfëra anti-nëndetëse, operacione kërkimi dhe shpëtimi. Stërvitjet vjetore të kryera në 7-11 mars ishin pjesë e stërvitjes Noble Dina 2021 dhe përfshinin anije detare dhe helikopterë.

“Republika e Qipros mori pjesë në të gjitha fazat e stërvitjes me një anije dhe helikopter. Qendra e Koordinimit të Kërkimit dhe Shpëtimit mori pjesë”, tha Ministria Qipriote e Mbrojtjes të premten. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE