Ushtria ruse kërkon ndihmë nga Turqia për në Siri

Ushtria ruse kërkon ndihmë nga Turqia për në Siri

Ushtria ruse i ka kërkuar ndihmë Turqisë në gjetjen dhe ndëhskimin e atyre që janë përgjegjës për g ranatimet e zonave të banuara në qytetin sirian të Alepo të dielën, njoftoi Interfax.

Turqia paraqiti vërejtjet dhe s hqetësimet e saj të dërguarit rus dje për shkak të ndezjes së fundit të d hunës në veri-perëndim të Sirisë, raporton Reuters.

Burimet dhe dëshmitarët r ebelë kanë akuzuar aeroplanët rusë se kanë g0ditur qytete afër kufirit turk dhe një spital në rajon.