Vjen ‘goditje’ për kundërshtarët e VV-së nga Amerika – ja pse Vjosa duhet të jetë Presidente!

Vjen ‘goditje’ për kundërshtarët e VV-së nga Amerika – ja pse Vjosa duhet të jetë Presidente!

Mathew Palmer, ndihmes sekretar dhe perfaqesues special i SHBA-së për Ballkanin Perëndimor, rreth votimit për president te Kosoves pati nje mesazh te qarte për opoziten. Në një intervistë, Palmer dite me pare ka thënë se opozita duhet të jetë lojale dhe të sigurojë që ka kuorum në ditën kur të votohet presidenti ne Kuvend.

Sa i përket zgjedhjeve per president, ne mendojmë se ato parti që do jenë në opozitë, të veprojnë me përgjegjësi si opozite lojale. Lojale jo ndaj qeverise, por lojale ndaj shtetit, të bëjnë punën e tyre. Të jenë të pranishëm, te sigurojne qe ka kuorum per te votuar dhe që institucionet të funksionojnë, tha Palmer.